Tutaj już nie ma co liczyć na rywali, musimy zająć się sobą i grać swoje, 3 pkt. zawsze muszą być. Nawet 1:0 powinno nas cieszyć.
Jeżeli Paweł wróci nasz gra będzie czytelna, wiadomo będzie, że więkoszość piłek będzie szła na Pawła i to jego będą kryli obrońcy. Ze skutecznościa Pepe czy Boguskiego to jeden marny obrońca wystarczy. Nie wiem czemu ale Boguś gra zupełnie inną piłkę w kadrze, a w klubie. Może sam Leo powinien przyjeżdzać na mecze i z nim rozmawiać. Piotrek samo potrafi sobie wypracować sytaucję, ale w tym problem, że nie potrafi strzelać. Na treningu powienien dużo ćwiczyć 'sam na sam'. O Beto to już nie wspomnę, moim zdaniem zbędny transfer, jedyne co mu wychodzi do zastawianie się, troche mi w tym przypomina Cantoro. Jest wysoki, powinien to wykorzystywać i strzelać bramki głową, niestety nie miał jeszcze takiej okazji. Beto powinien do końca tego sezonu regularnie się ogrywać w ME. Ostatnio naszą najsilniejsza stroną są stałe fragmenty gry, to właśnie po nich zdobywamy najwięcej bramek w tej rundzie.
Jestem dobrej myśli i sądze, że wywieziemy 3 pkt. z Gdyni, wynik 1:3 dla Wisły. Brozio musi gonić 'kupę mięsa'* z Warszawki (Chinyame

)
* sezon temu komentatorzy C+ powiedzieli, że nazwisko Chinyama można tłumaczyć na polski jako 'Kupa Mięsa'