Wyświetl pojedynczy post
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2009, 10:00
mac251_251 napisał(a):Wyświetl post
Witam Ma ktoś składy i w jakiej dyspozycji są piłkarze Lyonu bo chcę zagrać za grubo 1 i myślę a nie mogę znaleźć nigdzie , wyraźcie się na temat tego meczu czy 1 jest pewnym rozwiązaniem i warto grać i do tego jeszcze chcę dodać real jak myślicie ? pozdrawiam W$
Lyon: Govou nie zagra, a Toulalan nie wiadomo.
Monaco: Roma, Simic, Diaz, Alonso i Licata na pewno nie zagrają, a Adriano i Muratori nie na 100% bowiem też mają drobne urazy.
OL musi bronić lidera i na stratę punktów ze średniakiem Ligue1 nie może sobie pozwolić. Myślę że dadzą sobie radę, a po takim kursie nie wiem czy warto bo już nie raz mogliśmy się przekonać jak to bywa z takimi meczami. Aczkolwiek można probówać nawet z handi bo jak mająwygrać to 3:0, 2:0 a nie 1:0. Real mi się podoba. Wraca Robben i Pepe. Sezon temu 7:0 ich rozjechali. Valla nie jest dobra, a Real jeżeli myśli jeszcze o tytule to musi grać idealnie. Bo tylko oni mająjeszcze szanse na ogranie Barcy. Kuon wygląda spoko, ale jeżeli ja bym grał to myślę że oba mecze z handi i zagraćza 1/3 tego co chcesz włożyć. Ale to tylko takie moje zdanie
Pozdro i Wesołych wszystkim !
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując