Wyświetl pojedynczy post
buters87
Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2009, 09:58
Boguski teraz niestety gra tak, że po prostu brakuje słów aby to opisać (oczywiście gra rozpatrywana pod względem lidera zespołu i reprezentanta Polski).

Kolejna sprawa to Wojtek Ł. wierzyłem w niego od początku, mimo niepowodzeń zawsze dawałem mu szanse i trwałem w nadziei, że w końcu zaskoczy i będzie z niego pożytek, ale to co zrobił pod koniec meczu to przechodzi ludzkie pojęcie... rozumiem jakby miał za sobą 90 minut gry, to tłumaczyło by go zmęczenie czy brak koncentracji ale gość gra niecałe 30 minut, zapowiada że walczy o pierwszy skład po czym sam na sam nie potrafi zrobić z piłką nic, kompletnie nic co miało by sens.. kopnięcie nad połączone z obok bramki jest poprostu żenujące jak na jednego z najlepiej zarabiających piłkarzy naszej ligi który miał zastąpić Kose... niestety murzę stwierdzić (fakt ameryki to ja nie odkryłem) że pożytku to my z nigo wielkiego mieć nie bedziemy...

Co do Ćwielonga to jestem spokojny o jego przyszłość.. potrafi znaleźć się pod bramką, ma fajna technikę i szybkość.. a skuteczność powinien szybko poprawić idąc na korepetycje do Pawła Brożka, wszak ten to samo przechodził więc wie jak pomóc Piotrkowi...
Ostatnio edytowane przez buters87 : 12.04.2009 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując