Wyświetl pojedynczy post
michalo28
Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2009, 22:29
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Co do Małeckiego, to ktoś mu powinien w szatni porządnie prz...ć - gwiazdka się zrobiła wielka. Pyskuje do każdego z naszej drużyny, startuje niepotrzebnie bez piłki do obrońców Jagi (z tylko sobie znanych powodów sędzia mu nie wręczył kartki), a sam gdy trzeba dobrze zagrać, pierniczy sytuację wzorcowo, bo piłki nie potrafi sobie przyjąć. Jego gra wygląda ładnie bo dobrze trzyma piłkę przy nodze jak ją już opanuje i pędzi do przodu, ale ani podać, ani dośrodkować to on nie potrafi. Trochę więcej pokory i pracy.
Zdecydowanie zgadzam się z opinią na temat Małeckiego. Jeszcze w rundzie jesiennej jak wchodził z ławki to łapałem się za głowę i dziwiłem Skorży czemu on nie gra w pierwszym składzie zamiast Wojtka. Dzisiaj i po kilku meczach rundy wiosennej jestem nim mocno rozczarowany. Po pierwsze dośrodkowania - zero dokładności, czy to z gry czy to ze stałego fragmentu. Po drugie brak odwagi, przebojowości z jesieni. Po trzecie (może zbyt dosadnie, ale takie mam wrażenie) - brak ambicji, woli walki. Wydaje mi się, że Patryk spoczął na laurach...
Bardzo dużo niedokładności dostrzegam też u Juniora, naprawdę czasami jak jest przy piłce to boję się o jakąś głupią stratę.
Plusem na pewno gra Sobola, Baszcza i Zieńczuka, którzy jednak udowadniają, że warto mieć doświadczonych, ogranych zawodników w kadrze.
Odpowiedz cytując