Wyświetl pojedynczy post
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2009, 20:03
mnie zastanawia jedno. Nie lubie cisnąć nikomu na lewo i prawo i wynik Legii z pasami przyjmuje nieco obojętnie (chciałem remis - dla nas korzyść) ale gdzie sie podziała Cracovia z wypowiedzi trenerow zawodników i działaczy. Od zawsze jak koleżanka zza błoń przegra jest tłuczanie "sędzia" "byliśmy o wiele lepsi" "nie ma sprawiedliwości" itd - od 2004 roku czytając wypowiedzi trenerów mam wrażenie że oni zawsze są lepsi, mają cudowne akcje, Filipiak to geniusz a tak naprawde to cały swiat nie lubi Cracovii bo to jest niewygodny klub dla wszyskich... Jak przewalili 4-1 z nami pare tygodni temu to dowiedziałem się że - 20 min po meczu wypowiedzi - W 1 polowie mecz na remis... 2 godziny po meczu - w 1 połowie lepsza gra Cracovii... następny dzien - Wisła w 1 połowie nie istaniła... o coś takeigo mi chodzi, to jasne że każdy patrzy subiektynie na swój klub ale to co się dzieje u nich przekracza granice zdrowego rozsądku dlatego nie zdziwię sie komentarze we wtorek w gazetach "gdybyśmy...." lub "była szansa bo...."... dlatego jeżeli polecą do tej 1 ligi (lub do 2 - też jest to możliwe) to nie będzie mi wcale żal derbów (derby są i tak tylko u nas)... chyba po prostu nasz ulubiony klub nie dorósł do gry w 1 lidze.. kibicowsko i piłkarsko a przedewszystkim organizacyjnie...... co do tematu - mam nadzieje że murzyn więcj nie strzeli - Paweł musi byc królem w tym roku
Odpowiedz cytując