Pamiętam dobrze naszą dyskusję. Jeśli chodzi o tych Panów to prosiłem, żeby wstrzymać się z ocenami do końca tej rundy - i odnośnie Niedzielana to dalej mi trudno cokolwiek powiedzieć. Gość nie dostaje wielu szans (w ataku, a o to apelowałem), przy czym sam Skorża powtarza, że każdy mecz działa na jego korzyść, jednak w pierwszym składzie stawia na Beto. Nie mowię, że ten piłkarz odbuduje się na tyle, żeby być gwiazdą, ale żeby tych bramek trochę strzelać - czemu nie? Ale żeby to stwierdzić, musiałby trochę więcej pograć.
Niemniej ogółem w szerszej perspektywie, czyli od czasu naszej poprzedniej rozmowy, uważałem za uczciwe poczekać do pełnego przepracowanego okresu przygotowawczego z drużyną tych Panów (bo zawsze coś stawało na przeszkodzie), no i niestety można dojść do smutnego wniosku, że Łobodziński na 99% nie wybije się na oczekiwany poziom - a zarabia zdecydowanie za dużo, a co do Niedzielana, to też już trudno uwierzyć, jeśli nie zaskoczy w najbliższych meczach podczas nieobecności Brożka (a patrząc na Skorżę nie wydaje się, żeby miał zamiar mu dawać szansę dłużej pograć), że okaże się jeszcze przydatny dla zespołu.