|
Wisła jest zawsze bardzo dobrze przygotowana przez Skorże na Europejskie puchary. W tym sezonie nie mieliśmy szczęścia, gdybyśmy trafili na dużo słabszy klub od Barcy myśle, że weszlibyśmy.
Z Wisłą jest taki problem, że jak odpada z pucharów to gra dużo gorzej. Stąd taki spadek formy Piotra Brożka, Jirsak w pucharach też grał dobrze.
Zgadzam się, że bez transferów znowu nie wejdziemy do UEFY lub LM (zakładam, że zajmiemy miejsce premiowane grąw pucharach). Ale ileż można czekać na jakiś transfer? Ciekawe jak szybko Guła wróci, bardzo ciekawi mnie jego wspolpraca z Sobolem, czyżby wreszcie porzadny rozgrywajacy? Mam nadzieje, że Wisła nikogo nie sprzeda, bo nikt (oprócz Brożka, ale jemu przeszkodzić w odejściu może kontuzja) nie utrzymał formy przez taki długi czas, żeby mógł odejść (Sobola, czy Głowę widzę w Wiśle do końca kariery, mam nadzieje, żę ich wiek sprawi, żę zmniejszy się ich zainteresowanie (Głowe chyba w ogóle nikt nie chce). Boguski Małecki Marcelo Pietia Diaz to pi łkarze na których zarobimy trohę kasy, ale oni jeszcze nie mają stabilnej formy. Największe predyspozycje ma chyba Boguski, ale jego wahania formy są zbyt duże. Jednak bez skrzydłowego, napadziora i bramkarza, w Europie nie mamy czego szukać.
|