Zwierze napisał(a):

No jak Łobo Cantoro Niedzielan Irsak czy Singlar to jest słaba ławka rezerwowych to wymień mi gwiazdy Amicy bądz L? Jak by nie było mamy bardzo mocną ławkę rezerwowych (patrząc na kilka lat w tył) i nawet kontuzje Brożka czy kartki nie zmieniły zbytnio oblicza zespołu (niedzielny mecz)
Tak dla przykładu pomyśl co by się stało jak by rok temu nie grało 3 podstawowych zawodników?
|
Jak dla mnie "mocne" są tylko nazwiska:
Łobo- to cień siebie z Lubina, niby dużych błędów nie popełnia ale on przyszedł "ciągnąć" naszą grę a przegrywa wyraźnie z młokosem Małeckim.
Cantoro- mam do gościa szacunek ale jego czas w Wiśle minął, jego kondycja wystarcza co najwyżej na połówkę a i tak większość pojedynków biegowych przegrywa. Już zastawianie piłki i kółeczka nie wystarczają.
Niedzielan - po kontuzji już dawno, otrzymał sporo szans a strzelił 1 bramkę i to w młodej ekstraklasie... Co z tego, że szybki jak efektów z tego żadnych? Chyba że o nazwisko i przeszłość chodzi....
Jirsak - kosztował sporo, miał przebłyski ale sam fakt że rywalizację na swojej pozycji przegrywa już z 3 innymi zawodnikami mówi sam za siebie. Nominalny lewy obrońca Diaz jest o klasę od niego lepszy.
Singlar - to akurat dobry zmiennik ale też bez rewelacji. Jak najbardziej solidny i jako jedyny z w/w jest mocnym na swojej pozycji zmiennikiem.
EDIT: Eustachy mnie uprzedził i jeszcze dobitniej przedstawił naszą "mocną" ławkę...