|
moje typy na weekend:
Barcelona - Huelva 1
Barca opromieniona wysoka wygrana w LM nie pozwoli sobie na strate punktów na własnym strdionie z druzyna grajaca ostatnio bardzo słabo. W tym meczu zapewne zajda jakies zmiany dajace odpoczac gwiazgom. Napewno zagra Marquez, maja zagrac tez Hleb i Bojan. Barca bedzie chciala wygrac ten meczyk aby sie umocnic na pozycji lidera i miec spokój w walce o mistrza.
Stawiam na Barce tym bardziej iz w zespole Recreativo nie zagra kilka waznych dla tego zespołu graczy:
Casado, Arzo, Beto, Oliviera, Zahinos - tych napewno nie zobaczymy w sobote. Jak dla mnie jest to pewny mecz.
Kadra Barcy:
Valdés, Pinto, Jorquera, Alves, Sylvinho, Cáceres, Puyol, Márquez, Piqué, Touré Yaya, Sergio Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Eto'o, Messi, Henry.
tak wiec wszyscy zdrowi i w pełni sił.
Korona Kielce - Tur Turek 1
Korona po slabym poczatku rundy i nieznacznym oddaleniu sie od czołowki jest zdeterminowana aby wygrac ten mecz. Inny wynik niz wygrana korony moze oznaczac pozegnanie sie z awansem do Ekstraklasy.
Tur ostatnio nie gra najlepszej piłki a Korona chca dogonic Widzew i Znicz musi wygrac.. przewage Kornie daje gra przed wlasna publicznoscia.
Z tego co udalo mi sie dowiedziec to nie zagra w Koronie Sobolewski... jest to postac szalenie wazna dla Kielczan ale i bez niego powinni dac sobie rade. Nie zagraja takze: Łukasz Nawotczyński, Marcin Popławski
Kadra na mecz z Turem Turek:
Bramkarze: Radosław Cierzniak, Piotr Misztal
Obrońcy: Robert Bednarek, Jacek Markiewicz, Hernani, Kamil Kuzera, Maciej Szajna, Dariusz Kozubek
Pomocnicy: Jacek Kiełb, Cezary Wilk, Dariusz Łatka, Tomasz Nowak
Napastnicy: Edi, Ernest Konon, Piotr Gawęcki, Łukasz Cichos, Michał Michałek
analizy a moje i nie sa "pozyczane" z innych zrodeł
postawilem ten kupon za 300 pozyczonych zł. AKO wynosi 2.45 bo ta tym kuponie postawilem takze srodowy mecz Barcy z Bayernem po kursie 1,62
PROPONUJE TAKZE ZEBY KAZDY TEZ WSTAWIAŁ ANALIZY MECZY KTÓRE POSTAWIL ulatwiło by to stawianie kuponów innym userom i mysle ze znikły by pytania typu: co proponujecie itp..
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 10.04.2009 o godz. 19:10.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."
|