Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2009, 16:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ty, post wyżej:

Dla Ciebie MP to "sukces, który trzeba wykorzystać", inaczej nie ma znaczenia.
Twoja broszka.
Mnie Twoje wywody co najwyżej śmieszą, gdyż mają się nijak do rzeczywistości.

Ponieważ zbliżają się święta, daruję Ci szczeniackie wjazdy personalne dotyczące mojej osoby. Następnym razem za takie zachowanie pożegnasz się z forum na długo.
Idź się napij lepiej zimnej wody.

Jak umiesz tylko dyskutować na poziomie wyrywania zdań z kontekstu, nie potrafisz spojrzeć na całość i zastanowić się w ogóle, kto coś chciał przekazać - to nie warto z Tobą dyskutować.

Po co nam mistrzostwo? - to klasyczne pytanie retoryczne i każdy człowiek, przynajmniej na poziomie siedemnastolatka, wie po co nam to mistrzostwo.

Zawsze jest ono celem samym w sobie i zawsze ma jakieś znaczenie. Chodzi o to, żeby to znaczenie wykorzystać, a nie żeby stało się okazją do rozsprzedania kadry. I cały czas nawiązuję do meritum tego tematu, po ostatnich meczach można sądzić, iż kartka w szatni wisi już od dawna, tę "bardzo rzeczywistą" kartkę trzeba wywiesić gdzie indziej i tyle.

PS. A co do szczeniackich wjazdów, to sam je co chwilę prezentujesz - tak było niedawno, tak jest teraz z groźbami i wyśmiewaniem postów. Chłopie, nikogo na tym forum nie obchodzi co Cię śmieszy, a co nie, to nie jest forum dla Ciebie, właścicielem strony nie jesteś, Adminem tego forum również.

Prawda jest taka, że gdybyś zamiast kierować się własną urażoną dumą, czy z jakiego tam innego powodu czujesz się pokrzywdzony, zaczął obiektywnie moderować to forum, to na zdrowie by wszystkim to wyszło.

I prosiłem Cię już kilka razy - odczep się od moich postów, o ile nie masz zamiaru tego zrobić na poziomie (a już nieraz udowodniłeś, że jest Ci to obce) - nie cytuj ich, nie komentuj. Jeśli są niezgodne z regulaminem, zgłoś to innemu moderatorowi - on się tym zajmie.
Dla mnie jesteś niekompetentnym człowiekiem do sprawowania tej funkcji, zamiast rozwiązywać problemy, Ty je nawarstwiasz.
Zachowujesz się jakbyś był co najmniej był półbogiem, tymczasem jesteś zwykłym moderatorem, im szybciej do tego przywykniesz i przestaniesz nadmuchiwać swoje ego na tym forum, tym lepiej będzie dla wszystkich użytkowników.
I daruj sobie daremne teksty o świątecznym nastroju, bo bym wyleciał - mi korona z głowy nie spadnie, jeśli przewiniłem - z przyjemnością poniosę za to karę, ale niech wyznaczy mi ją ktoś kompetentny w sprawach moderacji.