Mamba napisał(a):

Mysle nad takimi kuponami:
1.kupon
SV Mattersburg - SCR Altach over
Kocaelispor - Besiktas JK 2
NAC Breda - AZ Alkmaar over
Olympique Nimes - HSC Montpellier 2
Kurs: 10,53
2.kupon
Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 2
Detroit Pistons - New Jersey Nets 1
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns under 226
Dallas Mavericks - New Orleans Hornets 1
Kurs: 4,38
Jakieś opinie na temat tych kuponów?
|
co do 1 kuponu.
3 pierwsze zdarzenia powinny siąść, szczególnie te BJK i AZ. co do 1 to nie powiem bo sie nie znam na tamtej lidze. Co do Nimes... Ja tu bardziej upatruje remisu.
2 kupon, bardzo ładny. Clevland można by nawet z handi zagrać. Co do DET.. sam nie wiem, ale raczej powinni sobie poradzić z NJN. Granie underu w meczu PHO to jest taka loteria jak duży lotek

Sam wiesz na pewno jak rzucać potrafią gracze Suns. Memphis za to średnio.. ale powinno być ok, bo linia jest spora. DAL mi sięrównież podoba.
pozdro.
btw.
Z ogromnymi kłopotami kadrowymi musi zmierzyć się trener NAC, który nie będzie mógł skorzystać z co najmniej dziewięciu zawodników! W piątkowy wieczór z powodu zawieszenia nie mogą zagrać wspominani Tim Gilissen i Donny Gorter. Z kolei kontuzje wyeliminowały z gry Joonasa Kolkkę, Csabę Fehéra, Edwina de Graafa, Kurta Elshota, Michiela Kramera, Gertjana Tamerusa oraz Michaela Oomena. Ponadto pod znakiem zapytania stoi występ napastnika Ellery Cairo, a do pełnej sprawności nie powrócili jeszcze Rob Penders, Tommie van der Leegte, Martin Reuser, a także Patrick Mtiliga. Zestawienie optymalnej jedenastki, to dla Roberta Maaskanta prawdziwy sprawdzian, któremu może nie sprostać. [eredivisie.pl]