mcovalski napisał(a):

Witam,
Czy ktoś orientuje się jak się nazywa linia produktów(maszyny) mobilnych do haftowania wzorów ? Nie pamiętam w jakim kraju (chyba Hiszpania) widziałem osobę do której się podchodziło z "czystym" T-shirtem lub czapeczką i ona haftowała wzór jaki tylko się chciało (napisy, loga). Domyślam się że jest jakaś nazwa na te urządzenia. Proszę o informacje lub linki taki maszyn !! Jeżeli ktoś wie może odpowiedzieć tutaj lub na prv.
Pozdrawiam
|
W GK jest sklep na przeciwko rossmana mniej więcej i tam haftują, maszyny też sprzedają ale jak sie to nazywa to nie wiem.
Zola napisał(a):

|
Mam pytanie : czy "opłaca" sie kupowac konta RAPIDSHARE Premium na Allegro? Jaka" waznosc" najbardziej oplacalna? I czy faktycznie mozna dzieki temu szybko i sprawnie sciagac filmy?
|
Opłaca się jak się nie chce czekać, ja ściągam np z getfile.pl są pewne ograniczenia ale jak ktoś ściąga mniej to to jest ok opcja, konta na rapidshare z allegro np 30 dni najbardziej opłaca się brać jak ściągasz ok 2gb na dzień bo taki jest limit. Getfile kupujesz np 10 gb i do wykorzystania w 30 dni lub 4 gb w 30 dni.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.