Kibicowsko: mogę się pochwalić że w Poznaniu nie mieliśmy zera wyjazdowego

Doping Lecha zaskoczył mnie, negatywnie, po prostu spodziewałem się głośniejszego. Synchronizacja z drugą trybuną chwilami tragiczna. Jedyna na co warto zwrócić uwagę to wykonanie tej ich nowej przyśpiewki na naszą melodię, wyszło im na prawdę dobrze w końcówce meczu. Na plus też zaliczę śpiewanie hymnu przed meczem bez podkładu muzycznego.
Oprawa wydaję mi się "lepsza" od naszej z PP tzn pomysł, lepsza rozkminka. Nie rozumiem jednak dlaczego dopiero teraz ją zaprezentowali. Od strony technicznej można im zarzucić że odwrócili nasze barwy na transie.
Meczu szkoda bo z gry mieliśmy na pewno więcej, mimo tych dówch szybkich bramek można było to bez problemu zremisować. Dobry debiut Ilie.
Tak obserwując obu trenerów to ciekawe porównanie. Stary ale furiat Smuda (na trzeciem piętrze było go słychac

) i młody ale pełen spokoju z klasą Skorża.
Poznań chwali się że o 3 tyg wyprzedzają charmonogram prac budowy stadionu. Hmmm może jednak pośpieszą się ale z założeniem dachu na tą z kotłem (żeby ją dociążyć) bo póki co jak jest "za bary" to skacze z kotłem