Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2009, 12:15
Ja uwazam, ze wiele by taka kartka nie zmienila... Problemem nie jest chec i motywacja, bo widac, ze pilkarzom zalezy. Trudno w sumie zeby nie zalezalo tak na marginesie przy motywacyjnych umowach.

Problemem jest po prostu wymagajacy wzmocnien sklad, w ktorym jak na lekarstwo dobrych ofensywnych pilkarzy - wlasciwie to jest dwoch: Boguski i Brozek. Reszta to poziom srodka tabeli (mam na mysli graczy ofensywnych).

Co z tego, ze dasz kolejny bodzien druzynie, ktora i tak juz bardzo chce, bo wszyscy ja motywuja, bo presja jest gigantyczna.. Predzej ich przemotywujesz co jest rownie zle jak brak motywacji. Presja wzrosnie jeszcze bardziej bo przeciez "jak nie teraz to kiedy, rywale sa w naszym zasiegu, mozna juz zagrac w LM", presja wzrasta, checi tez, ale poziom sportowy nie.. W efekcie masz jeszcze gorsza gre niz do tej pory bo wszyscy az za bardzo chca, a nie jest to poparte dobrym skladem.
Natomiast stosujac taka motywacje gwiazdorskiej druzynie pewnie przeniesliby gory.. Ale my takiej nie mamy.