Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2009, 22:53
Mecz zagralismy dobry, brakowalo nam wykonczenia i patrzac ze gralismy w 8 to niezly wynik.. a czemu w 8?
Beto kolejny fatalny mecz, nic o nim nie pisalem poki, a jesli juz to bronilem ze troche czasu potrzebuje, ale poki co narazie gosc tragedia, trzeba poczekac az sie bardziej zgra, przyzwyczaji to ligi i przepracuje caly okres przygotowawczy lecie, jesli jesien bedzie piach to do odstrzalu. Lobo, reprezentant POLSKI ktory pilki nie moze przyjac, kiwnac, podac, ja nie wiem co sie z chlopem dzieje, moze niech do psychologa pojdzie, gosc gra istna tragedie... Nigdy nie przepadalem za Diazem, ale ostatnie jego kilka meczy badzo slabe, Mauro jest w zdecydowanie lepszej formie na jesien, mimo ze gral tylko 120 minut...
A dodalbym Zienia bo ja chyba w 30 min pierwszy raz jego nazwisko uslyszalem... caloroczny niewidoczny

W zasadzie jedynego skrzydlowego na obecna chwile ktorego mamy to Maly, ktory i tak nie jest w dobrej formie, ale mimo wszystko pewien przyzwoity poziom trzyma, a do tego biega wiecej niz Zieniu i Lobo razem wzieci
Odpowiedz cytując