Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2009, 21:42
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Rzadko zagladam do pokoju pilkarskiego wiec nie wiedzialem ze tutaj trzeba rysowac i mowic dokladnie ze sie uzywa jakiejs przenosni (to o wieszaniu kartki). Jest cos takiego jak mobilizacja i dazenie do wyznaczonego celu. Jesli tym celem jest liga mistrzow, a przeszkoda jest mniejsza niz byla dotychczas to nie tylko powinno sie ale nawet nalezy sobie to uswiadomic i powtarzac ze jest to mozliwe, ze jest to osiagalne.
Polowa sukcesu w polskiej lidze i w meczach z takimi klubami jak Kopenhaga czy Basel lezy w glowach pilkarzy.

Nidzie nie napisalem o braku ambicji. Przeciwnie, chwale naszych pilkarzy za postawe w ostatnich meczach.
A kto powiedział że ja też nie używam przenośni? Po prostu wg mnie oni dobrze wiedzą jak wygląda sytuacja i to że nie jesteśmy teraz liderem nie jest spowodowane tym że nasi nie grają na 100% bo nie wiedzą z kim mogą grać w el. LM tylko po prostu są w tym momencie lepsi od nas.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."