Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2009, 15:19
A czy ja wspomniałem cokolwiek o Brożku czy Łobo? Zauważ, Dżerry, że sam zacząłeś pisząc o Beto. Dostuffca chciał Ci przez swojego posta coś przekazać. Jak widać, w swojej nieskończonej mądrości, nie byłeś w stanie tego zrozumieć. I nie musisz dziękować, że odpowiedziałem na Twoją niesamowitą ripostę.

Wypociny Kosy dramatyczne Nie wiem kto mu to pisał (bo chyba nikt się nie łudzi, że sam Kosa jest w stanie wysmażyć coś takiego), ale jak on wspomina o:

Cytat:
Wreszcie na koniec czwarta grupa, do której chciałbym w niedalekiej przyszłości się zaliczać. To piłkarze, którzy grają dla czystej przyjemności, z miłości do futbolu. Mam jeden znakomity przykład.
I dalej pisze o Świerczewskim. To chyba wolne żarty. Gość, który chyba jak tylko Kalu Uche kojarzy mi się z chęcią zarobienia pieniędzy za wszelką cenę mówi o grze dla przyjemności i z miłości do futbolu (to ten sam koleś, który niedawno opuścił Wisłę, bo nie miał na pieluszki gdyby ktoś nie pamiętał). No i Świr, który nie dyskutuje z sędziami. Taaaaa.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując