Wyświetl pojedynczy post
fanKA92
Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2009, 14:29
Kiedyś juz chyba zadawałam takie pytanie, ale zadam je jeszcze raz :] a mianowicie: Chcecie kupować kogoś po obejrzeniu zdjęcia i metryczki na trnsfermarkt.de ? oO Bo tyle widzę propozycji, a tu by się sprzydał chociaż filmik na youtube czy warto się danym gościem zainteresowac

Ktos po wyżej dał pomysl by z ZL wziąć Szymka P. a w rozliczeniu im możemy dorzucić Łobo... Powiem wam że ten pomysł mi się naprawdę bardzo podoba!

Inna sprawa- myślę nad transferem Guły. OK. jest to naprawdę dobry i solidny pomocnik, ale tak się zastanawia[ła]m, czy nie mogliśmy wyjąć Cetnarskiego (młodszy, więc ewentualne braki nadrobi)? Ale ten problem, to powiedzmy sobie szczerze- żaden problem ;p
Ale jak już o Bełchatowie mowa- tego Nowaka Dawida można by jednak ściągnąć.

Ach...transfery to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa (tym bardziej w polskiej lidze). Trzeba mieć na prawdę dobre rozeznanie noi, to czego p. Bednarz nie posiada- dar przekonywania, negocjowania. Ale miejmy nadzieję, że tym razem zobaczymy jakieś 2/3 transfery, które wypalą- Marcelo czy też [jakby nie było] Diaz pozwalają nam mieć tą nadzieję i trwać w niej przez kolejne okna transferowe ;P
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując