Wyświetl pojedynczy post
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2009, 13:49
mic napisał(a):Wyświetl post
Coraz bardziej podoba mi sie zgranie Boguski - Cwielong. Chlopaki zaczynaja grac naprawde niezle akcje. Czasem dolacza sie do tego Maly i wychodzi naprawde dobrze. Szkoda ze nie bylo wczoraj z tego bramek. Jak widac kontuzja Brozka wyszla nam "na dobrze".
Nie ukrywam, że fajnie to zaczyna trybić, ale mimo dobrej gry Boguskiego wczoraj, wymaga się jeszcze więcej od niego w ofensywie. Niezwykle istotne było to, że zapierdalał bo boisku za trzech, walczył w obronie, pomocy i ataku, gdy Poznaniak był przy piłce, od razu podwajał krycie, naprawdę zagrał rewelacyjnie w destrukcji. Brak mi tylko było wczoraj jego bramki
O ile można powiedzieć kolokwialnie, że kontuzja Pawła wyszła nam "na dobre", o tyle kiedy Paweł był w pełni sił, to nawet jak ktoś spierdzielił dwie - trzy okazje do zdobycia gola, to zawsze można było liczyć, że to on strzeli i jakoś wygramy. Wczoraj właśnie tego najbardziej brakowało...

mic napisał(a):Wyświetl post
Co do terminarza to chyba najciezszym meczem bedzie mecz z Arka. Bardzo dlugo tam nie wygralismy i gra nam sie tam bardzo ciezko. Ciekawi mnie tez mecz z Lechia, zostana dwie kolejki do konca, prawdopodobnie bedzie to mecz o mistrzostwo Wisly/spadek Lechii. Oba zespoly beda potrzebowac punktow, z "przyjacielsko-kibicowskiego" punktu widzenia lekko dupna sytuacja
To też tym bardziej trzeba wygrać w Gdyni, żeby zyskać wiarę w zwycięstwa na wyjazdach, bo dawno w ogóle poza Krakowem nie wygraliśmy. Co do spadku Lechii, wydaje mi się , że do tego czasu już się ta kwestia wyjaśni, bo Lechia albo zacznie ciułać punkty i wyjdzie na to bezpieczne 11-12 miejsce, albo pogrąży się jeszcze bardziej i utkwi na stałe na 14-15 miejscu... mam nadzieję, że prędko nasi Bracia z Gdańska zaczną wygrywać i wyjdą z tego haniebnego punktu, w jakim stanęli po porażce z Odrą.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 06.04.2009 o godz. 13:52.
Odpowiedz cytując