Wyświetl pojedynczy post
wislaczka24
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2009, 11:14
He heh widzieliście minę Singlara po strzeleniu Bramki sam był w szoku że ją strzelił Singlar Zagrał Dobrze zreszta to dobry obrońca bo wlancza sie do akcji ofensywnych Baszczu zagrał świetnie na stoperze Sobolal Było wszędzie Pełno Pepe rozegral niezły mecz Cantoro też niezle zagrał. Natomiast wiele do zyczenia pozstawia gra Diaza :/już w meczu z Cracovią byl słaby.z Lechem zagrał jeszcze gorzej Diaz moze i jest dobrym zawodnikem ale mnie wkurza u niego brak spokoju gdy ma pilke panikuje wprowadza chaos do gry wykopując ją byle do przodu:/,strasznie fauluje i kiwa się za bardzo:/ srodkowy pomocnik musi mieć spokój opanowanie i mieć przegląd pola i co najwazniejszy musi umieć wprowadzić spokój w grze a nie nerwowość i tego właśnie brakuje Diazowi. Cantoro( Fakt) czasem może i spowalnia akcje Wisły swoimi kóleczkami ale Maurycy umie przytrzymac piłkę umie sie zastawić i umie rozegrać ta piłkę i wnosi spokój do drużyny w przeciwieństwie do Diaza
Remis jest dobrym wynikiem są to tylko 3 punkty straty do Lecha i 2 do Legi a na dodatek Lech ma ciężkie mecze przed sobą i to wyjazdowe Do Wrocławia i dwa razy do Warszawy na mecz Polonia i z Legią. Wystarczy że przegrają jeden mecz i zremisują lub będą jechać na samych remisach to już będzie po Leszku automatycznie wyprzedzamy ich w Tabeli a co do Legi to są tylko 2 punkty więc utrzymać te dwa punkty do meczu z Legią wygrać z Legia i Mistrz zostaje w Krakowie może jestem aż nadmierną optymistką że tak będzie ale ja wierzę do końca i oby moje słowa się sprawdziły Tylko jest jeden mały warunek Wisła nie może sobie pozwolić na żaden remis i przegraną!!!! wtedy są szanse że Mistrz zostaje w Krakowie ech żeby te moje słowa się sprawdziły )) Pozdrawiam wszystkich co wieżą do końca w Wisełkę!!!!!!!Jesteśmy dumą tego Miasta a w naszych sercach Biala Gwiazda i nawet jeśli będzie zle my niegdy nie poddamy się oleoleoleo Wisełko Moja KOCHAM CIE!!!!!!!!
Odpowiedz cytując