Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2009, 09:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ja cie.... teraz przez poł roku będzie Beto to, Beto tamto.
Kozla ofiarnego sobie znaleźli, bo myśleli, że przyjedzie gotowy do gry na high-levelu superstriker, ktorego zaraz Chelsea będzie chciało od Wisly za 70mln ojro odkupic.
Nie jest superstrikerem to można sie powyśmiewac i odreagować, ale co? kompleksy?
I co jeden kolejny to bedzie się popisywał żartami typu: a skad wiesz, że umie piłke przyjąć?
Zastanówcie się, pozwólcie chłopowi przepracować sezon, zaaklimatyzować się, pojąc o co chodzi w europejskiej (bądź co bądź) piłce, a jestem przekonany, że trener potrafi wykorzystać jego zalety.

Ile lat śmialiście się z Brożka?
Nie no, ja rozumiem, że niektórzy przesadzają, ale skoro ten gość ma mieć rok na aklimatyzację, to niech szoruje ławę i ME, jak swego czasu Jirsak, a niech szansę dostaje ktoś inny. Na tę chwilę gość jest nieprzydatny do drużyny (nie tylko z własnej winy) i nie zmieni tego wiara w jego umiejętności. Nie wiem czemu ma być lepiej traktowany od Kmiecika, skoro lepszy zdecydowanie nie jest.

Kordel - ale o to się rozbija, Baszczyński nie jest frajerem i na pół roku to my sobie możemy podpisać kontrakt z babcią. Baszczyński chce podwyżki i przynajmniej dwuletniego kontraktu, tak to by każdego z nich (Zieńczuk, Baszczyński) można podpisać jeszcze na pół roku, bo a nuż będą kontuzje i się przydadzą. Co do Baszczyńskiego, to gra w tych meczach na stoperze rewelacyjnie, pytanie jednak czy stać nas na trzech dość dobrze opłacanych stoperów, czy nie lepiej ściągnąć i ogrywać Kowalskiego.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 06.04.2009 o godz. 09:17.
Odpowiedz cytując