|
Z Pawlem w skladie bylismy przewidywalni bo cala druzyna byla ustawiona pod Pawla wiec przeciwnicy wystarczylo ze podwoili krycie na Pawle i bylo zle z naszymi atakami
Teraz jestesmy mniej przewidywalni a i mamy kilku zawodnikow ktorzy bramki strzelac potrafia wic nie moga sie skupic tylko na jednym czy dwoch.
To na Lechitach jest wieksza presja bo wiedza ze jak tego meczu nie wygraja to bedzie ciezko zatrzymac rozpedzona Wisle, na pewno w glowach siedzi im wygrana z nami na R22 co ma wplyw na pelna mobilizacje.
Cala otoczka medialna wmawiajaca im ze sa the best tez im nie pomaga, puchar wychodzi im teraz bokiem, sprowadzone balkanskie gwiazdy nie blyszcza co spowodowalo bardzo krotka lawke rezerwowych i granie tymi samymi zawodnikami a w efekcie brak sil na pene 90 min
.
No i nasi zawodnicy maja cos do udowodnienia po blamazu u siebie.
A mowienie co by bylo jak by Sobol nie strzli albo Cracovia wyszla na 1-2 jest o dupe rozbic, to jest gdybanie co by bylo jak, to jest pilka nozna tu sie moze wszystko zmienic w ciagu dwoch minut(patrz final LM Bayern- MU) albo final Milan-Liverpool z przegywanego meczu 3-0 doprowadzic do remisu i wygrac a mozna juz bylo po pierszej polowie isc do domu.
Ja wierze w wygrana, wierzylem nawet jak grali w Barcelonie bo jestem kibicem Wisly Krakow, zawsze i wszedzie bede wierzyl w zwyciestwo-poprostu tak juz mam
 ,
|