Z tych Brazylijczyków których wymieniłeś Rodrigo Mancha jest naprawdę ciekawym zawodnikiem i z chęcią bym go zobaczył w koszulce Białej Gwiazdy. Marlos też wygląda imponująco ale nie wiem czy Bednarz będzie chciał pozyskać ofensywnego środkowego pomocnika w sytuacji gdy mamy w kadrze Jirsaka i Gargułę, przecież jakby przyszedł ten Brazylijczyk i Guła wrócił do gry to mielibyśmy trzech piłkarzy na jedną pozycję a to przy naszym budrzecie nie jest najlepsze rozwiązanie ,no chyba żeby Garguła albo Brazyliano został rpzesunięty na skrzydło. Bardziej potrzebujemy skrzydłowych. A wracając do propozycji transferowych to z Polskiej ligi mogę polecić : na lewe skrzydło- Robert Szczota , na prawe - Szymona Pawłowskiego, na środek obrony -Jodłowca. Więcej w Polsce nie ma takich piłkarzy którzy mogliby wzmocnić Wisłę ale jest paru których warto obserwować np. Chrapek z Podbeskidzia. Młody, szybki , strzela dużo goli, tylko że jest to taki sam typ piłkarza jak Ćwielong, Małecki, Boguski i nie wiem czy jest sens ofensywę opierać tylko na takich filigranowych piłkarzach.