Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2009, 23:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post
wolfy - ja tam w sprawę szczania do kielicha nie chcę się mieszać - natomiast nie mam nic przeciwko by sprawdzić czy praca tego całego Zyzaka spełnia standardy jakie powinna mieć praca magisterska ,bo jednak chodzi o prace magisterską a nie o felieton w Nie i o UJ a nie prywatny folwark Urbana - gdzie ta cała afera ani mnie ziębi ani grzeje, tyle że nie wiem jak Ty ale mi się wydaje to na prawde komiczne , gdy ktoś w ponoć poważnym opracowaniu , babrze się w temacie że 9 letni Wałęsa naszczał tam gdzie ponoć naszczał, bo tak powiedział jego ówczesny ziom, który to widział i po x latach postanowił to wyjawić krajowi.
Na to liczyłem. Nie jestem rozczarowany.
Niech rząd wprowadza nowe standardy. Niech narusza autonomię wyższych uczelni. Niech sprawdza prace naukowe, na pewno są kompetentni
Jak tak można o Wałęsie nie bez klęcznika pisać.
Właśnie... Czytałeś pracę Zyzaka?

Cóż, przy tak pozbawionych elementarnego wstydu fanach(trudno tu już mówić o wyborcach)o żadnych standardach mowy być nie może. Liczyłem, że się jednak zreflektujesz. Cóż, jak widać na to już za późno. Tu nawet nie chodzi o podwójne standardy, tylko zwykłą przyzwoitość.

Ty coś kiedyś pisałeś o wolności słowa?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.04.2009 o godz. 00:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!