Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2009, 22:26
shad napisał(a):Wyświetl post
Właśnie PE przyjął ustawę zakazującą "dyskryminacji" wszędzie. Włącznie z wynajmem mieszkania. Czyli jak para obślizgłych lesb przyjdzie wynająć moje mieszkanie to nie mogę im odmówić, bo w razie co mnie pozwą. Całe szczęście prawo musi przejść przez naszą biurokrację, a to potrwa. Choć tuskowy rząd już zapowiedział poparcie owej ustawy.
Wiedziałem że ktoś wypali tekstem o bejach - no nie żartuj sobie proszę - jeśli to jest dowód na totalitaryzm i inkwizycje....nie masz na prawdę większych problemów?Szczególnie że jest to 'problem' czysto teoretyczny a prędzej ufo zobaczysz niż 2 kolesi obściskujących się bądź polujących na Twoje mieszkanie.
A jeśli już w temacie mieszkań ,to **** z bejami....mnie to tam jest kompletnie wszystko jedno co kto robi, byle nie dobierał się do mnie - choć wiem że to jak na nasz kraj bardzo liberalny pogląd, ale co mam powiedzieć gdy mam sąsiada z dołu co przynajmniej 2 razy dziennie wraca do swojego mieszkania na totalnym autopilocie.

Co prawda mieszka na razie z matką(kobietą bardzo sędziwą)która nie pozwala mu na zrobienie meliny z domu ale w przypadku odejścia jej do krainy gdzie bohaterowie żyją wiecznie, ja tylko będę czekał aż mój sąsiad wróci z 7 promilami i akurat zachce sobie coś przekąsić na kuchence i kilka pięter, w tym niestety moje, szlag trafi

wolfy - ja tam w sprawę szczania do kielicha nie chcę się mieszać - natomiast nie mam nic przeciwko by sprawdzić czy praca tego całego Zyzaka spełnia standardy jakie powinna mieć praca magisterska ,bo jednak chodzi o prace magisterską a nie o felieton w Nie i o UJ a nie prywatny folwark Urbana - gdzie ta cała afera ani mnie ziębi ani grzeje, tyle że nie wiem jak Ty ale mi się wydaje to na prawde komiczne , gdy ktoś w ponoć poważnym opracowaniu , babrze się w temacie że 9 letni Wałęsa naszczał tam gdzie ponoć naszczał, bo tak powiedział jego ówczesny ziom, który to widział i po x latach postanowił to wyjawić krajowi.

A co do dzisiejszego cyrku - jasne że tu chodzi tylko o wydźwięk propagandowy ,jednak jak się widzi na co idzie ta gigantyczna kasa ,to nie można być przeciw - gdzie jak dla mnie PO powinno to rozegrać inaczej - zrobić cyrk domagając się całkowitego zawieszenia finansowania(co zrobiła w sposób modelowy) a gdy wszyscy byli przeciw, nie iść na pół środki - nie tworzyć wrażenia(poniekąd słusznego) , że chce się konkurencji odebrac kase na promocje tylko sama z siebie ,wbrew wszystkim oddać powiedzmy połowę tej sumy i pokazać - my jako partia rządząca to robimy a reszta z pisem na czele to kanalie - tyle że do tego trza mieć jaja a z tym w PO ciężko.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.04.2009 o godz. 22:41.
94 - Allah Akbar!!