Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2009, 15:32
Bardzo fajna prezentacja multimedialna derr. Dzięki wielkie bo jeszcze jej nie widziałem. Całkiem nieźle to na niej wygląda. Oczywiście mogłaby być troszkę lepiej technicznie zrobiona, bardziej ostra itd ale nie ma co się czepiać szczegółów, ważna że w końcu możemy zobaczyć prawdziwą wizualizację stadionu, który nam budują Są już w połowie budowy więc najwyższy czas, można powiedzieć ;P

A co do tego wzoru na C... No cóż.. Sam nie wiem co tam dać. A ważne jest zarówno to "co" i "jak". Jeśli chodzi o tę pierwszą część to mogę zgłosić kilka mało oryginalnych haseł: Wisła Kraków, Henryk Reyman, 1906 itd. O wiele trudniejsza sprawa jest z tym jak to będzie wyglądać..

Osobiście wydaje mi się, że o wiele lepiej byłoby gdyby ten konkurs miał wyłonić powiedzmy 5 najlepszych wg komisji projektów, a później zdecydowaliby o tym zarówno kibice, miast, klub. Najprościej oczywiście byłoby z ankietą na stronie, ale nie wiem czy w tak ważnej sprawie byłoby to dobre rozwiązanie. Bo wiemy że jakby ktoś bardzo chciał to taką ankietę można by oszukać.. Ale jakby powiedzmy takie trzy strony się spotkały to może coś ciekawego by wybrali. Głos kibiców oczywiście musiałby być reprezentowany przez SKWK.

No ale nic, trzymam kciuki, żeby dokonali na prawdę dobrego wyboru..
Odpowiedz cytując