Wyświetl pojedynczy post
Kaltenn
Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2009, 13:51
Palilem 3 lata srednio paczke na 2 dni oczywiscie w czasie imprez zdarzalo sie ze paczka nie wystarczala, probowalem pare razy przestac palic, raz udalo mi sie na 2miesiace jednak pozniej znowu do tego wrocilem;/. Obecnie nie pale juz 8 miesiecy i jestem przekonany ze juz nie siegne po papierosa. Zaprzestanie palenia nie jest wcale takie trudne jak sie to powszechnie uwaza (przez co podswiadomie myslimy ze to trudne;p).
Nie podoba mi sie sformulowanie "rzucanie" palenia, po prostu przestajemy palic i nie ma w tym nic trudnego bo jedyne co musimy zrobic to nie odpalac nastepnego papierosa (czy to takie trudne?). Odkad nie pale, papierosy strasznie mi smierdza i bardzo sie wyczulilem na ten specyficzny zapach przez co zauwazylem ze ode mnie wczesniej tez jebalo fajkami a nie jest to nic przyjemnego (np calowac sie z taka osoba albo chociaz rozmawiac jesli przed chwila wypalila papierosa).
Dlatego namawiam wszystkich moich znajomych aby zaprzestali sie truc i jeszcze za to slono placic bo nie ma w tym nic przyjemnego.
Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim ktorzy "walcza" z nalogiem;]
Odpowiedz cytując