Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2009, 16:24
No więc Marqu zadaje Ci pytanie po raz 3 chyba - kiedy to KE wszczyna postępowanie?

Bo jeśli widzę chłopa lejacego na trwaniku to ja nie potrzebuję wyroku sądu aby stwierdził, że łamie przepisy.

Powiem Ci wiecej Mareq - gdyby KE wszczęła postęowanie w stosunku do Danii - nie mógłbyś tutaj fałszywie sie chwalic o skutecznosci UE - chyba, że Matreq teraz wyznaje zasadę łaski Stalina - "a mógł zabić".

Faktycznie to jest jakieś rozwiazanie - jeśłi jest sukces z powodu wdrożenia prawa UE to jest dobrze.

Jeśłi jest sukces z obejscia prawa UE - to jest dobrze bo "a mógł zabic" a tego nie zrobił.

Brawo - widzę, że już czacha dymi porządnie

PS: żeby było jasne ja nie uważam, że jedna dotacja dla stoczni albo citroena jest cacy a druga jest bee - ja uważam, że przesłanki dla jednej i dla drugiej są takie same. Jedna z podstawowych dyrektyw prawnych i interpertacyjnych - wyrażanych również przez ETS stanowi - " in paribus causis paria iura" - w takich samych przypadkach, takie samo prawo - jeśli sie tego nie stosuje - porównanie UE do eurokołchozu jest jak najbardziej trafne
Ostatnio edytowane przez sambo : 02.04.2009 o godz. 16:30.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43