Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2009, 16:14
Cytat:
Mareq, takie glupie pytanie mam.
Ty sie interesujesz pilka nozna ?
Nie , trafiłem tutaj przypadkiem
Czasem zabieram głos w innych tematach , ale średnio mnie jara pisanie w jakim Wisła składzie wystąpi , albo jakiego uzdolnionego brazyliczyka z CM warto zatrudnić
Jak są ciekawe tematy , to też zabieram głos .
Na początku częściej zaglądałem do innych tematów , ale jakoś z biegiem czasu mi się znudziło . Więc wychodzi na to , że tutaj jest najciekawiej

Zresztą z tego co zuważyłem , to nie jestem jedyny który w dużej mierze ogranicza się do tego tematu , więc nie wiem dlaczego akurat mnie się uczepiłeś

Cytat:
albowiem e-faktury w Danii są niezgodne najważniejszymi dyrektywami w tym 2001/115/EC na co wykrzywiali nosy kolesie w Brukseli i rodowite Marqi w Danii
A masz wyrok/postanowienie ETS w tej sprawie ? Bo jak rozumiem KE oprócz wykrzywiania nosa wszczeła postępowanie ?

Cytat:
Gdy sie jednak zejdzie do poziomów bardziej szczegółowych jak ostatnio kwestia dotacji publicznych dla Stoczni w porównaniu z francuskimi dotacjami dla koncernu Citroena i Renault - to Mareq tu nie widzi żaadnych podobieństw i oczywiście dotacja dla stoczni jest beee bo tak powiedziła KE- natomiast dotacja dla koncernów Francuskich jest dobra bo... KE nie powiedziała, że jest beee. Jakie są przesłanki bee - tego Mareq Ci nie powie.
Co za człowiek
Gdzie ja napisałem , że dotacja dla stoczni jest ok a dla Citroena jest be ? Napisałem , że jak jesteś tak święcie przekonany o swojej racji , że jest inaczej to uowdnij mi , że jedna z nich jest legalna a druga nie .
To Ty właśnie nie jesteś w stanie wykazać tych przesłanek
Ja ogólnie uważam , że pomoc publiczna na wspólnym rynku jest bee i powinna być ostatecznością .

Cytat:
Takze nie licz na Marqa, nie licz choćby na źdźbło krytyki w stosunku do UE.
W stosunku do UE krytyki nie będzie , natomist gdyby tutaj dyskusja toczyła się o formie a nie o samym istnieinu , to krytyka i różnice jak najbardziej by występowały.
Jednak ludzie tacy jak Ty Sambo mają już przyjęte pewne poglądy i założenia i coklwiek by się nie działo , to tych poglądów nie zmienią.
Ty w dyskusji o UE dotrzegasz jeden cel ,całkowite zaprzeczenie sensu jej istnienia , więc nie dziw się że w dyskusji z Tobą nie ma miejsca na krytkę pewnych form funkcjonowania UE.
Szczególnie , że czasem krytyka ta np. w postaci ostatnio poruszonych tysięcy stron TzL przybiera formy groteskowe .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 02.04.2009 o godz. 16:28.