Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2009, 15:58
Ja raz nie paliłem 16-e lat, a tak na poważnie, to raz miałem dłuższą przerwę(około 4-ech miesięcy) spowodowaną chorobą przewlekłą chorobą dróg oddechowych(zresztą spowodowaną fajkami). Po chorobie mnie do fajek zupełnie nie ciągnęło, ale dałem się kumplom na imprezie namówić "na jednego"(inna sprawa, że był to najsmaczniejszy papieros w moim życiu) i znowu zacząłem jarać.

Niedawno(jakieś pół roku temu) starałem się rzucać schodząc na słabsze papierosy, ale nie do końca mi się udało i w efekcie z mocnych Lucky Strike'ów palę teraz West'y Ice'y. Palę sporo, bo gdy nie ma imprezy to paczka na dwa-trzy dni, ale jak jest balanga, to i trzy paczki mogę wyjarać.

Teraz myślę, czy by znów nie rzucać, a spowodowane jest to tym, że się przeprowadziłem do mieszkania na 4-ym piętrze(do tej pory wiecznie żyłem na pierwszym), windy nie ma i szczerze powiem, że po wspinaczne z zakupami na górę mocno sapię, jak jakiś niewyżyty zbol.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując