Po pierwsze nie rozumie niektórych Wiślaków którzy "cieszą się" że mamy coraz więcej pozdrowień i anty FC... Z czego tu się cieszyć? Że przy 15 tysiącach i milionach przed tv NA REPREZENTACJI śpiewa się coś anty na naszą WISŁĘ

Ja was nie rozumie... Chcecie być drugą Legią, której nienawidą w każdej części Polski
Na początku wielkie zdziwienie, a po chwili już wiedziałem że to było WTSK... Już potem nawet nie słuchałem czy były wrzuty na inne kluby...
Zachowanie scyzoryków idiotyczne i to jest dla nich gwóźdź do trumny w kibicowskiej Polsce... Rozumiem nienawiść z ich strony, bo my też za nimi nie przepadamy, ale ludzie... TO JEST REPRA.
Wogule nie przekonuje mnie argument (jaki zapewne wystawią kielczanie) że my wywiesiliśmy na reprze ABG i przez chwile był doping dla Wisły, bo to było przy fatalnej grze naszych i ogulnej frustaracji, ale niebyło tam bluzg!!! A oni przy 4:0 zero jadą wrzuty... Idiotyzm.
Ale zbyt się nie przejmuję bo: koronka po tym incydencie jest już zlekceważona przez reszte ekip, a gdy zaczęli to śpiewać pojawiło się dość dużo gwizdów...