Aro1234 napisał(a):

|
Z łaski swojej nie obrażaj. Każdy na tym forum ma prawo do wyrażenia swojego zdania na taki, czy inny temat. Ja Warszawiaka nie obraziłem, Ciebie też nie, więc i Ty zachowaj szacunek wobec mojej wypowiedzi. Owszem, Lech grał fajną piłkę w rundzie jesiennej i tu chyba nawet ślepo zapatrzony w Wisłę/Legię/Kozibródkę Dupidłowo zauważyłby, że to jednak Lech kopie łaciatą najlepiej. Ale teraz grają piach jak cholera i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. W zasadzie stało się z nimi tak, jak z nami w sezonie ubiegłym, gdzie pierwszą rundę zagraliśmy wzorcowo (o ile można rzec, że Lech zagrał wzorcowo - bądź, co bądź mieli kilka znaczących wpadek), a w drugiej już mocno się męczyliśmy. Jedyne, co nas różni to fakt, że my po 15 meczach mieliśmy Mistrzostwo w kieszeni, a Lech, no cóż... poczekajmy co najmniej do końca kwietnia...
|
fajnie. tylko jest mowa o tym kogo transmitują. I na dzień dzisiejszy w planach TVP jest transmitowanie lidera i drużyny, która w przekroju całego sezonu gra najlepiej .