Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2009, 22:39
Sebo_TS napisał(a):Wyświetl post
Zdane w zeszły wtorek.
Było to tak:
Miałem egzamin o 7 rano, na plac wyszedłem o 7:30...
Szybko opowiedziałem światła, co pod maską. Później łuk, poszedł latwo, tak samo ruszanie na wzniesieniu. Noi miasto....
Początkowo wszystko było OK, na rondzie miałem skręcić w lewo ( rondo bez sygnalizacji ) , ja zamiast zrobić to z lewego pasa i zmienić na rondzie na prawy i wyjechać z ronda poszedłem na łatwizne i od razu pojechałem z prawego pasa.... Egzaminator nie powiedział tego wprost ale dał do zrozumienia że źle pojechałem. Domyśliłem się że już oblałem. Parkowanie , zawracanie pełen luzik, zero zastrzeżeń. Wracamy na to samo rondo gdzie popełniłem ten "błąd" i mówi coś w stylu że ma nadzieje że tym razem dobrze pojadę i także mam skręcić w lewo. Ja nie wiadomo dlaczego choć wiedziałem że mam wjechać na rondo z lewego pasa , znów pojechałem z prawego... Egzaminator na to że mówil mi wcześniej że źle pojechałem a ja znowu ten sam błąd. Pojeździlisy po Krakowie, i z powrotem na to samo rondo, ale tym razem dobrze pojechałem
Jeszcze na przełączce powiedział że źle pojechałem ( wg mnie dobrze ) ... Coś ponotował na tej kartce którą mają ze sobą. Także pomyślałem że nie zdalem, a tam pisał uwagi co źle zrobiłem, i był okres że SMS-ował
Dojechaliśmy na Koszykarską a on do mnie z pytaniem dlaczego 2 razy źle pojechałem na rondzie a za 3 razem się dało dobrze... Ja do niego że stres ( tak naprawdę nie miałem wogóle strsu , pełen luzik )
Na co on do mnie żebym nie klamal ....
Wyciaga ręke i do mnie "na Ty" zaczyna mówić : Gratuluję zdałeś

Mam teraz pytanie, zdałem we wtorek 24 marca, od razu w ten sam dzień wpłaciłem kasę za prawko ( jestem z poza Krakowa ). Do dnia dzisiejszego na stronie www.kierowca.pwpw.pl widnieje napis że Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany....
Kiedy mogę się spodziewać prawka, bo nie ukrywam ze wybral bym się na jakiś weekend
Znajomy? Płaciłeś coś? Czy po prostu faktycznie mają tą premię od zdających ?

Kurde, a potem wyjeżdżają tacy na rondzie "na łatwiznę" i się wjechać nie da. Jeszcze przy okazji używają źle kierunkowskazu i myślisz, że gość zjeżdża a ten ci nagle sru przed maskę...
Jeszcze ta przełączka... Wyjechała mi ostanio kobita pod prąd na przełączce... Patologia.

Z całym szacunkiem kolego, ale ja bym Cię oblał bez chwili zastanowienia.

Co do pytania. Zadzwoń do nich. Moje leżało tam 3 dni przed tym jak na stronie pojawiło się "tworzenie dokumentu w toku" (czy coś takiego).
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując