Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
Sebo_TS
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2009, 21:53
Zdane w zeszły wtorek.
Było to tak:
Miałem egzamin o 7 rano, na plac wyszedłem o 7:30...
Szybko opowiedziałem światła, co pod maską. Później łuk, poszedł latwo, tak samo ruszanie na wzniesieniu. Noi miasto....
Początkowo wszystko było OK, na rondzie miałem skręcić w lewo ( rondo bez sygnalizacji ) , ja zamiast zrobić to z lewego pasa i zmienić na rondzie na prawy i wyjechać z ronda poszedłem na łatwizne i od razu pojechałem z prawego pasa.... Egzaminator nie powiedział tego wprost ale dał do zrozumienia że źle pojechałem. Domyśliłem się że już oblałem. Parkowanie , zawracanie pełen luzik, zero zastrzeżeń. Wracamy na to samo rondo gdzie popełniłem ten "błąd" i mówi coś w stylu że ma nadzieje że tym razem dobrze pojadę i także mam skręcić w lewo. Ja nie wiadomo dlaczego choć wiedziałem że mam wjechać na rondo z lewego pasa , znów pojechałem z prawego... Egzaminator na to że mówil mi wcześniej że źle pojechałem a ja znowu ten sam błąd. Pojeździlisy po Krakowie, i z powrotem na to samo rondo, ale tym razem dobrze pojechałem
Jeszcze na przełączce powiedział że źle pojechałem ( wg mnie dobrze ) ... Coś ponotował na tej kartce którą mają ze sobą. Także pomyślałem że nie zdalem, a tam pisał uwagi co źle zrobiłem, i był okres że SMS-ował
Dojechaliśmy na Koszykarską a on do mnie z pytaniem dlaczego 2 razy źle pojechałem na rondzie a za 3 razem się dało dobrze... Ja do niego że stres ( tak naprawdę nie miałem wogóle strsu , pełen luzik )
Na co on do mnie żebym nie klamal ....
Wyciaga ręke i do mnie "na Ty" zaczyna mówić : Gratuluję zdałeś

Mam teraz pytanie, zdałem we wtorek 24 marca, od razu w ten sam dzień wpłaciłem kasę za prawko ( jestem z poza Krakowa ). Do dnia dzisiejszego na stronie www.kierowca.pwpw.pl widnieje napis że Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany....
Kiedy mogę się spodziewać prawka, bo nie ukrywam ze wybral bym się na jakiś weekend
WISŁA SKAWINA
Odpowiedz cytując