Z tego, co czytam, to wszyscy typują Verdasco- ja sam, z racji małej wiedzy, nie mam zdania.
Nie wiem, czy to odpowiednie tutaj info, ale odradzam granie w betsafe. Ilość papierków, których wymagają za otrzymanie bonusa jest podupcona. Zapomnijcie o szybkiej rejestracji, wpłacie kasy, odbiorze bonusa i grze. Żeby otrzymać bonus należy:
Cytat:
W związku z nadesłanym do nas zgłoszeniem bonusowym prosimy o przesłanie kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego dwóch dokumentów tożsamości (dowodu osobistego (awers i rewers), paszportu, prawa jazdy) oraz skanu rachunku/wyciągu z banku, który był wystawiony na Panią/Pana (rachunek za prąd, gaz, telefon itd) na adres [email protected] w związku z koniecznością potwierdzenia poprawności danych podanych przez Panią/Pana podczas rejestracji. Bonus zostanie dodany do Pańskiego konta gracza po przejściu pomyślnej weryfikacji na podstawie w/w dokumentów.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
Jest wielu innych buków u których można całą tą sprawę załatwić w kilka minut dosłownie bez pieprzenia się ze skanowaniem, wysyłaniem i czekaniem na łaskawą akceptacją do 24 h!
A, no i gwarancja piętnastominutowej odpowiedzi na pytanka to raczej fikcja, bo "nie odpowiadają za opóźnienia dostarczenia maila na skrzynki komercyjne, a ich system nie wykrywa niedotrzymania terminu".