Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2009, 23:10
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Zwazywszy na ludzi z ktorymi ma kontakt - pznp, czy dziennikarze-chorgiewki tudziez dziennikarze wszystkowiedzacy - wcale mu sie nie dziwie. Jesli dodasz do tego zapraszanie w celu podgrzewania atmosfery po kazdym potknieciu reprezentacji - naczelnego blazna - tomaszewskiego, opiniotworcze gnojowki typu weszlo, to masz pelen obraz.

Nie boj sie, Beenhakker nie poucza mnie czy Ciebie. Ani nie uwaza nas za glupich polaczkow.
może Ty tego nie czujesz, ale ja owszem. Kibice domagali się Jelenia, Brożka, Wichniarka itp w kadrze, nie chcieli Zahora czy Pazdana, a Leo co? Gówno, nic sobie z tego nie robił. Sięga po piłkarzy dopiero wtedy, gdy już musi. Ja nie dziwię się Wichniarkowi, który powiedział, że nie zagra w reprezentacji Leo.

dziennikarze chorągiewki piszesz. A to on nie przyzwyczajony? Prowadził w koncu Real Madryt, a dziennikarze hiszpańscy są jeszcze gorsi od naszych. Ja oczekuję, że będzie odpowiadał na pytania dziennikarzy, bo chcę wiedzieć co się w kadrze dzieje. Może nie szanować dziennikarzy, ale informacje dla zwykłego kibica powinien przekazywać i tyle. Ale on woli sie obrazić jak nasz Prezydent.

A co mnie obchodzi z kim on pracuje? Dostaje za to dużą kasę, więc powinien przyhamować. Do tego zwolnić się go nie da, bo dostanie odszkodowanie. Więc gdzie ma honor? Sam powinien odejść, skoro otoczenie osób mu sie nie podoba. Ale nie zrobi tego, bo szkoda mu KASY KASY i jeszcze raz KASY.Chyba jest na tyle inteligentnym człowiekem, że widzi co się dzieje i nic już tu nie zdziała. Ale lepiej udawać głupiego i obwniać wszystkich dookoła, tylko nie siebie. zy on przyznał się do tego, że źle przygotował zespół do euro? Nie. Wszystko cacy i ok. Nawet nie chciał raportu sporządzić, co było jego psim obowiązkiem, zapisanym ponoć w kontrakcie. To nie jest olewanie? Właśnie takimi zachowaniami obraża mnie. Myśli, że jest z Holandii, to mu wszystko wolno.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 30.03.2009 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując