Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2009, 22:12
nie wiem z czego niektórzy się cieszą. I co z tego, że mamy jeszcze szanse na awans? Z czym? Z jaką grą? Przecież ta reprezentacja Leo z meczu na mecz gra coraz gorzej. Męczymy się z takimi ogórkami jak San Marino (gdyby nie Fabian i wybroniony karny, to nie wiem czy zdobylibyśmy z nimi 3 pkt), Kazachstan. Irlandia Płn jak widać jest dla nas już za mocna, co za czasów Janasa (gładkie 8-0 z Azerami i ciągłe dokopywanie Walii, Irlandii Płn i dość równe walki z Anglią) i Engela było nie do pomyślenia. Leo jedzie na sukcesie w dwóch, no może trzech meczach -z Czechami i dwa razy z Portugalią. Bo już ostani mecz z Belgią, który dał nam awans pokazywał, że coś z tą kadrą dzieje się źle.

A najbardziej wkurza mnie to, że Leo się tak wywyższa, uważa nas za głupich 'polaczków'. Wszyscy winni, tylko nie on. Krytykować go nie można, bo się oburza i obraża. I te jego osobiste animozje do piłkarzy (Brożek, Jeleń, Wichniarek). Zamiast powoływać zawodników, którzy naprawdę zasługują na kadrę, to brał wynalzaki typu Pazdan, Zahorski itp. To teraz się na nim mści.

Taki honorowy a musi mieszkać w Belgii, bo w Holandii z tego co wiadomo ścigają go za niepłacenie podatków. Kur*a mentor się znalazł, co będzie nas uczył Won z Polski, jak się nie podoba krytyka. Jesteś u nas w kraju i to ty się musisz dostosować do naszych zasad i obyczajów, a nie my do ciebie. Mam nadzieję, że kibice się opamiętają i już nigdy nie usłyszę na meczu leooooo
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 30.03.2009 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując