Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2009, 15:06
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Nie wtrancam się, ale sama widziałam zaproszenie tu na forum dla Ciebie na Walne zebanie SKWK. Sądzę, że o tym kolega wyżej pisał ...
Jakby mi się nudziło to bym oszukała tego posta. Ale nie wiem czy nie był w usuniętym temacie SKWK.
I nie odbieraj tego jako atak, tylko tak w ramach ścisłości to napisałam
Jeśli takie zaproszenie się pojawiło, to go nie widziałem. Przejrzę tamten temat.
Ty przynajmniej operujesz jakimś konkretem i raczej wiesz o czym piszesz...

EDIT: Nie zauważyłem tam żadnego zaproszenia...

We wspomnianym przez Ciebie temacie pojawiały się za to takie moje zdania:

"W trakcie pisania tej odpowiedzi pojawiają się kolejne posty, kolejnie nie na temat. I one również polecą w kosmos. Jeśli ktoś chce wyjaśnić jakieś wątpliwości - zapraszam na priv."

"@MrÓwa, @CarloResoort (usuniętye posty) - znów nie ten temat. jak tak bardzo zależy Wam na odpowiedzi, jestem dziś od 16 do 17 w klubie. Potem będziecie mogli opisać moją wersję na forum, jeśli zależy Wam, żeby to ludzie czytali. W temacie Pytania do moderatorów."

"Powiedziałem: podejdźcie, wyjaśnimy, jak będziecie chcieli, to sobie to opiszecie na forum, w oświadczeniach czy gdziekolwiek. Ja próbowałem wyjaśniać wszelkie niejasności osobiście, dopiero teraz zacząłem pisać, gdy okazało się, że natrafiałem na ścianę."

Trzeba być niezwykle zaślepionym, żeby stwierdzić, że unikam dyskusji. Regisowi, mimo iż logował się na forum nie raz i czytał moją odpowiedź, na przyznanie się do błędu odwagi nie starczyło.
Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez rav : 29.03.2009 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując