Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 21:49
harthausen napisał(a):Wyświetl post
jeśli chcesz szukać w naszym archiwum to szkoda fatygi, za wiele pochwalnych wpisów za cholerę nie znajdziesz
na Waszych też nie warto, choć wynik poszukiwań będzie a rebours .
Zawodnik zbyt przypisany do konkretnego klubu, to automatycznie ustawia sympatie.
O drugiego Lubańskiego, docenianego przez wszystkich ciężko , prawie niemożliwe. Przecież nie Boniek
a jednak pamiętam, że sporo osób wychwalało tu Boruca pod niebiosa, mimo iż jest kojarzony z Legia. Tak jak ja zawsze chwalę Błaszczykowskiego, którego uważam za najlepszego Polaka, jaki aktualnie gra w piłkę.

sevenheaven ale o czym my mamy dyskutować, skoro dla ciebie tylko dwa ostatnie mecze są faktami? A to co było na euro to już dawno i nieprawda? Skoro sprowadzasz to do kilku ładnych parad, to Twoja sprawa. Ty bagatelizujesz tamte świetne mecze, a ja nie bagatelizuje błędów Boruca w tym, czy poprzednim meczu. Przy pierwszy golu zawinił, przy trzecim jestem w stanie go usprawiedliwić. Jakbyś przeczytał wszystkie moje posty, a nie opierał się na jednym lub dwóch, to doszedłbyś do tego samego wniosku. Przecież napisałęm, że Boruc powinien odpocząć od kadry. Poczytaj. No i tak, to wina Boruca, że na euro bronił wspaniale a inni nie potrafili strzelać goli. To Ty sie osmieszasz

irman ktoś tu już wspomnaił o tym. Nie wiem czy kojarzysz takiego mościa jak Oliver Kahn. Miał praktycznie identyczną sytuację, piłka mu skozłowała. Jego chyba do tramkarzy nie zaliczysz?

To teraz pytanie, kto popełnił większy błąd- Boruc czy Kuszczak z Kolumbią?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.03.2009 o godz. 21:56.
Odpowiedz cytując