cortezz napisał(a):

|
Nie wszyscy sa kibicami Wisly niektorzy sa tylko sympatykami, inni parobkami Franka, a jeszcze inni parobkami osob decyzyjnych z SKWK, Czlowieku tak mozna bez konca!!! Mialem juz nie pisac w tym temacie, ale nie wytrzymalem. Sami zaczeliscie te klótnie tak jak juz ktos napisal wczesniej. Po kiego ch... wywieszaliscie szmate z Judaszem i po kiego bylo to oświadczenie. Wrzuciliscie nas wszystkich kibicow Wisly i nie wazne czy piknika czy ultrasa czy zwyklego sympatyka do jednego wora! Sam teraz sie rzucasz ze ktos bedzie klaskal i krzyczal Franek Franek na stadionie bo sie boisz ze ktos kto bedzie ogladal mecz w TV pomysli ze Ty tez klaszcesz a wy co zrobiliscie nie pytajac nikogo o zdanie? Ciagle zadajesz pytanie co ktos tam zrobil dla Wisly, a ja to odwroce i powiedz co Ty zrobiles bardzo mnie to ciekwi!!!!!!!
|
Człowieku, nie wiem skąd masz takie informacje, ale ja nie jestem sympatykiem ani wrogiem SKWK.
Nie wiem co Ty mi przypisujesz, ale skoro już to zrobiłeś to należy stwierdzić, iz jesteś ciężko chory.
Z wywieszeniem transparentu o Franku miałem tyle wspólnego co z kibicowaniem icką, więc doinformuj się lepiej na raz następny zanim zaczniesz pisać bzdury, kompletnie nie trzymające się rzeczywistości.
btw.
Zacytuj gdzie pisałem "co Ty zrobiłeś dla Wisły"