Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 17:47
Gordian napisał(a):Wyświetl post
(...).
No z tą grą mi chodziło że gra roku RPG, nie wszystkich ; )
A tą nagrode to dostał od min. "Game Soy Arcade" i wielu innych (ze 30 tego mam na pódełku...moge powymieniac cóż ale nagrody nagrodami, każdy ma swe zdanie, jednak jeśli chodzi o Mass Efect to rzeczywiście sie pomyliłem bo myślałem że wyszedł w 2008 przez to że na innych stronach pisało: wydanie w europie 20 lipca 2008 roku w Ppolsce tez kolo tego, dopiosałem USA i wyszło że w listopadzie 2007; )
Jednak te gry trudno porównywać choćby ze na to wzgledu że bohaterowie mają co innego w łapach
czasy inne i dlatego krajobrazy trudno porównać, jednak ja mowie że narazie w co zagrałem to mi sie podoba.
Może po prostu za dużo oczekiwałeś po Wiedźminie, ja uważam że wielkie oczekiwania co do gry to jest błąd bo pomimo tego że gra naprawde jest bardzo dobra(vide Fallout 3) ludzie mówią że słaba, a to nie prawda. po prostu za dużo oczekiwali.
Może spróbuj zagrać w Wiedźme jeszcze raz tylko że z wiekszym dystansem.

Mnie sie wydaje że mechanika walki została tak zastosowana bo możemy zmienić przecież tryb widoku i gry, na to by grać samą myszką. Dlatego walczymy myszką...

Rob Zombie:

A w takim Wiedźminie masz zabić salamandry, magistra i tego drugiego maga, w Gothicu I wydostac sie z bariery magidznej w 2 z wyspy...
Pewnie zaraz odpiszesz że to nie jest ta fabuła bo przecież tam mosisz sniącego zabić i inne duperele, dlatego tutaj widać żeby osiągnąć główny cel fabuła sie rozwija do innych głównych zadań w grze, tak tez jest w Falloutach, niby główny cel jest banalny, ale żeby do tego dotrzeć trzeba sie zetrzeć z fabułą gry która jest fenomenlna.
PS:(w Falloucie 1 po odnalazienie WatherChipa idziesz jeszcze zgładzić mutantów w military Base.

PS2: jak można oceniać fabułe gry, tylko po celu?
Odpowiedz cytując