Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 16:51
Cytat:
już stalinizm był pod tym względem lepszy
Krew człowieka zalewa jak czyta takie chore , totalnie absurdalne głupoty .
Szkoda , że nie przyszło Ci rozkręcać wolnego rynku w takim państwie stalinowskim . Jedno jest pewne , długo byś nie pożył .

Cytat:
Dlatergo traktat lizbonski mimo że zgodnie z "prawe" powinien był już trafić do kosza i tak zostanie przepchnięty i to według ciebie nie jest totalitaryzm? narzucenie ludziom Nowego porządku, panstwa jakim stanie się UE z prezydentem i ministrem spraw zagranicznych?
Nie chce mi się komentować takich głupot , że Unia jak będzie miała ,,prezydenta" i ,,ministra spraw zagranicznych'' to stanie się państwem . To jest tak banalne rozumowanie , że aż ręce opadają . W nowy porządek wierzę tak jak w pape smerfa i nawet 100 filmów nakręconych przez paranoikó z za oceanu tego nie zmieni.
Zgodnie z jakim prawem TzL powinien trafić do kosza ?

Cytat:
W dodatku w większośc krajów w ogole nie było referendów bo a nóż mimo obzydliwej propagandy ludzie i tak zagłosowali by przeciw,
Mieliśmy idealny przykład obrzydliwej propagadny ... w Irlandii .

Cytat:
, ty piszesz o yuotube w chinach a nie dostrzegasz belki we wlasnym oku.
Dostrzegam , że moge sobie korzystać z youtube i że Ty nie siedzisz jeszcze w więzieniu po ,,sprawiedliwym'' procesie w kontekście tego co piszesz o tym jakże strsznym ,,totalitarnym kołchozie''

Cytat:
Co do praw pracowniczych i mammonaie, otóż narzucone z góry prawa pracownicze są zaprzeczeniem wolnego rynku i jako takie wykluczają sie wzajemnie dlatego nie mogą współistnieć. Wolny rynek polega na tym że relacje miedzy pracodawcą i pracownikiem sa regulowane TYLKO przez umowy jakie ze sobą zawierają, jeżeli istnieje prawo nakazujące wygląd takiej umowy to nie może być mowy o wolnym rynku.
Dziwnym trafem jest , że to zwykle jedna strona wyciąga korzyści z tego typu umów jeżeli nie ma gwarantowanych pewnych praw .

Cytat:
Rozumiem że możesz mieć poglądy socjalistyczne ale nie klam przynajmniej że w Europie jest wolny rynek
Każdy , kto sie nie zgadza z absurdalnym mikkizmem jest socjalistą i te pojmowanie świata mnie najbardziej bawi .

Cytat:
milo że czytasz nczas
Mówie tylko o artykułach internetowych , których poszukałem by dowiedzieć się jakie są źródła tych informacji . Szkoda by by mi było każdych 10 gr i każdych 10 s czasu na to coś .

Cytat:
, dlaczego
Bo tu nie ma prawdziwego wolnego rynku jak w Angoli no i są socjalistyczne prawa pracy , których nie ma Chinach .

Cytat:
Chiny ci sie nie podovbają bo kiedyś żył tam Mao?
Chiny mi sę nie podobają , bo przyjmujac hipotetycznie , że byłbym zwolennikiem ustroju tam panującego , to nie miał bym się z kim posprzeczać na forum , co mogę czynić tutaj w Europie .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.03.2009 o godz. 16:57.