rav napisał(a):

|
Czy Ty w ogóle czytasz co napisałeś? Wierzyć to sobie można w Pana Boga, UFO, albo muminki. To było bardzo poważne oskarżenie, puszczenie w eter, że ktoś jest złodziejem. Jak pisze się coś takiego publicznie, to trzeba mieć choć skrawek dowodów, a nie wierzyć.
|
no one napisał(a):

|
forum to nie sąd ani gazeta. pozdrawiam i nie kontynuuje.
|
rav napisał(a):

|
Tak, forum to przede wszystkim miejsce do wymiany poglądów, a nie szkalowania czy rzucania fałszywych oskarżeń.
|
Pozwolcie ze ja was rozstrzygne. Materialy umieszczone na forum, pozwalaja na drodze sadowej dowiesc tego czy ktos sie wypiera oskarzeniu. W tym przypadku jesliby rav chcial zaskarzyc o naruszenie nietykalnosci osobistej poprzez oszczerstwa i publiczne zniewazenie ma do tego prawo, i co wiecej bardzo duza szanse na wygranie takiego procesu. Tym bardziej w mojej opinii ktos powinien sie puknac dwa razy w glowe najlepiej biurkiem lub innym czyms ciezkim niz pusci w "eter" bzdury wyssane z palca.
EDIT. Nie ja tu jestem od kwestii kto ma racje a kto nie, Pablo, ale jesli ktos wypisuje kompletne brednie na forum publicznym to niewazne co by zrobil dla Wisly, zasluguje na bana, na czyms tak przyziemnym (z calym szacunkiem...) jak forum. Jakos gdy mnie zbanowano na tym forum(nie raz) nie lamentuje a tez dla Wisly dalbym sie pokroic, tak jak i wszyscy kibice tego klubu.