Wyświetl pojedynczy post
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 11:47
Nie o to chodzi żeby się tutaj kłócić przecież. Każdy gra w to w co mu się podoba. Jednak z tym co napisałeś trochę się pomyliłeś Nie porównałem gier jako takich a jedynie system walki. Obie gry są zgoła inne i nie można ich porównywać. Nie wiem jak inne "redakcje na świecie" oceniają, ja opieram się na zestawieniu GameStar na najlepsze gry 2007 roku. Wiedźmin zajął w nim 5 miejsce. Wyprzedziły go m. in. Call of Duty 4, czy dodatek do World of Warcraft. Nie zmienia to oczywiście faktu, że wiedźmin zdobył 1000 (słownie tysiąc) nagród i sprzedal się w ponad milionowym nakladzie na świecie. Mass Effect jaknajbardziej trafne porównanie, bowiem wyszedł w listopadzie 2007 roku

W Fallouta (2 i 3) grałem gra ma bardzo mocną fabułę, głównie przez moralne wybory które gracz musi podejmować pdczas grania. Morrowind ma to do siebie, że zniechąca na poczatku. Gra ma duzo opcji, świat jest ogromy, a każdej lokacji gracz musi szukać sam bo nic sie na mapie nie zaznacza. Jak dla mnie jest to ostatnia gra jaka wyszła, która zrobiona jest z jakimś pomysłem i nie idąca na łatwiznę.

Odpowiedz cytując