Mateusz91 napisał(a):

No to i ja pozwolę sobie podsumować. Wyrażamy poglądy Kibiców Wisły. Chcemy aby w Stowarzyszeniu działali nowi ludzie i abyśmy tworzyli wiślacką jedność. Ale nic nie poradzimy na to że wiele osób narzeka i wygłasza swoje poglądy tylko na forum. Przyjdźcie na spotkanie to pogadamy i razem zrobimy coś dla dobra Armii Białej Gwiazdy."
Pozdrawiam
|
Wyrażacie co najwyżej opinie członków Stowarzyszenia Kbiców Wisły Kraków a nie "Kibiców Wisły". To taki błąd logiczny bo zapewne każdy członek SKWK = Kibic Wisły, ale napewno nie każdy kibic Wisły = członek SKWK. Chyba że "Kibiców Wisły" używasz jako określenie członków Stowarzyszenia, to sorry za wywód. Że chcecie nowych członków i to się chwali, ale żaden radykalizm w czasach pokoju nie skutkował znaczącym powiększeniem liczby czlonków organizacji idącej tym tropem.
A tak poza tym to chyba każdemu chodzi w tej sprawie o co innego. Ja z Frankowskiego żadnej ikony klubu nie robię, bo nie zasługuje na to i nawet gdyby tutaj został nie sądzę aby zasługiwał. Ale dla mnie człowiek ten nie zasługuje na wygwizdanie go i postawieniu z takimi ludzmi jak Dolha czy ostanio Cabaj.
Dla mnie nie zasługuje na obraźliwe hasła na płocie i zorganizowaną akcję anty. Co było trudno, poszło. Teraz niech zapadnie cisza. Kto chce niech klaszcze, kto chce niech gwiżdze. I trzeba pamiętać że mniejsza jest szansa na to żę uszą nie zorganizowane oklaski niż, zorganizowane Wypierdalaj. A jeśli już o czym wcześniej pisał 1q2 może lepiej czasem własną ambicje schować do kieszeni, szczególnie że to zapewne ostani mecz Frankowskiego na naszym stadionie i ogólnie tego tematu.