Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 22:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kominku - oczywiście, że jest możliwe takie spotkanie. Sam z przyjemnością bym je zobaczył.

A jakby jeszcze włączyła się policja, to byłaby zadyma dziesięciolecia.

Proponuję Planty, żeby ograniczyć ewentualne zniszczenia mienia, poza tym łatwiej będzie karetkom dojeżdżać.

P.S. Jakby jeszcze rozdać kostiumy, to moglibyśmy sprzedawać bilety wycieczkom szkolnym na inscenizację bitwy pod Grunwaldem. Można by zacząć tak:

Ja mogę zorganizować skrypt, catering, (oczywiście) za sensowną opłatą.

Zrobi się relację na żywo na TWSD, żeby Ci zwolennicy Frankowskiego, którzy przyjechać nie mogą - bo walczą akurat o zachowanie lasów tropikalnych w Chełmnie i Tarnobrzegu - mogli na bieżąco śledzić akcję.
Mam tylko nadzieję, że jacyś się pojawią, bo nie będzie się SKWK napieprzało samo ze sobą**(ew. można załatwić w odwodzie kibiców Cracovii).

P.S.2 Przepraszam urażonych, ale już nie mogłem. Jestem złym, złym modem.

P.S.3 Tak, biorę silne leki.

P.S.4 Nie, jak widać nie bardzo pomagają.
__________________________________________________ ____________
* wersja hard/soft
** chyba...

No cóż nie o to mi może akurat w tym poście chodziło, ale przyjmuję Twoje rozwiązanie i chętnie poglądem to spotkanie i obiecuję ufundować nagrodę dla zwycięzców.

I jeszcze jedno ja jestem tym dobrym modem leków nie biorę no może nie częściej jak raz na dzień i mam dobry humor.

A tak na poważnie to ma już dość tego naparzania się i udowadniania że tylko jedna strona ma świętą rację i albo Tomek jest Bogiem albo Szatanem i trzeba go albo od judasza wyzywać albo pomnik zbudować i ni jak nie można uznać że był dobrym piłkarzem naszej Wisły i koniec.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.03.2009 o godz. 22:45.