Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 22:23
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Czy możliwe jest nie wyzywanie się od karków ABS-ów ( absolutny brak szyji) pikników lizodupców. Czy możliwe jest spotkanie po środku
Kominku - oczywiście, że jest możliwe takie spotkanie. Sam z przyjemnością bym je zobaczył.

A jakby jeszcze włączyła się policja, to byłaby zadyma dziesięciolecia.

Proponuję Planty, żeby ograniczyć ewentualne zniszczenia mienia, poza tym łatwiej będzie karetkom dojeżdżać.

P.S. Jakby jeszcze rozdać kostiumy, to moglibyśmy sprzedawać bilety wycieczkom szkolnym na inscenizację bitwy pod Grunwaldem. Można by zacząć tak:
wolfy napisał(a):
Przychodzą michel i Incognito do Prezesa SKWK i mówią:
- "Ofiarowujemy wam oto te dwa zdjęcia Tomasza Frankowskiego nagiego/w bokserkach*, i ażeby męstwo wasze pobudzić, którego wam jakoby brakuje, ustąpimy wam pola do drugiego rzędu toi-tojów".
Na to prezes może rzucić:
- "Zdjęć Ci u nas dostatek, ale i te przyjmiemy jako znak nadchodzącego zwycięstwa, poza tym szykujemy nowy transparent na trybunę, to się zdjęcia wklei."

Potem jedna strona odśpiewa "Frankowski mit uns", druga walnie coś patriotycznego i jaaazda!
Na początek lekko naprani powypieprzają się na kretowiskach, za nimi, równym szeregiem trzymając się kolegi obok "ciężka" piechota...
Ja mogę zorganizować skrypt, catering, (oczywiście) za sensowną opłatą.

Zrobi się relację na żywo na TWSD, żeby Ci zwolennicy Frankowskiego, którzy przyjechać nie mogą - bo walczą akurat o zachowanie lasów deszczowych w Chełmnie i Tarnobrzegu - mogli na bieżąco śledzić sytuację.
Mam tylko nadzieję, że jacyś się pojawią, bo nie będzie się SKWK napieprzało samo ze sobą**(ew. można załatwić w odwodzie kibiców Cracovii).

P.S.2 Przepraszam urażonych, ale już nie mogłem. Jestem złym, złym modem.

P.S.3 Tak, biorę silne leki.

P.S.4 Nie, jak widać nie bardzo pomagają.
__________________________________________________ ____________
* wersja hard/soft
** chyba...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.03.2009 o godz. 23:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!