Kurt napisał(a):

Nie przekonujemy że dawna zgoda z Jagiellonią to NIC.
Nie mówimy że 115 chwil szczęscia to NIC. To były piękne chwile bez znaczenia czy bramke strzelała legenda czy judasz* (niepotrzebne skreślić). Bo bramke zdobywała Wisła Kraków ta sama, której kibicujemy MY i WY (przynajmniej mam taką nadzieję). My tylko jesteśmy bardziej wymagający. Wy uważacie że 115 bramek wystarcza, aby zostać legendą Wisły Kraków. My uważamy, że do tego potrzeba dużo więcej. Jesteśmy w stanie zrozumieć Wasze zadnie, a Wy nasze? Jeżeli coś prezentujemy to wyrażamy stanowisko jakiejś grupy. Organizujemy się. Wam też nikt nie zabrania.
Miesiąc temu było spotkanie SKWK. Mogliście ogłosić na forum, zapisać się, zebrać się w kupe. Wystarczyłoby 100 osób (przecież Was są tysiące! ponoć...) I bylibyście w stanie przegłosować swój zarząd, króry do dyspozycji ma conajmniej witrynę tudzież zakazaną i gazetę FW. Zamiast zrobić coś wolicie płakać na forum? To smutne że siedzą tu 40 latkowie jak podkreślasz mający rodziny i rozum i płaczą na forum zamiast zacząc działać.
|
Masz rację.Chyba pora działać.Wasze racje mnie nie przekonują.Być może to jest własnie TEN moment, aby Ci którzy chcą stworzyć alternatywę dla SKWK sie ujawnili i zaczeli działać. Tyle tylko że,My jesteśmy dla Was TYLKO PIKNIKAMI-mimo, ze niektórzy z Nas "dziadków" po 30-stce jest zawsze na czerwono-zawsze ze zdartym gardłem po meczu.Mając Rodzine-myślisz inaczej, co nie znaczy że jesteśmy mniej wiślaccy niż Wy.Jest jedno co Nas łączy-
Biała Gwiazda-i o tym powinnismy Zawsze pamietać.
ps.dzieki za sensowne postawienie sprawy.