Wyświetl pojedynczy post
Sloth
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 21:06
palikot napisał(a):Wyświetl post
pytanie:
1. Franek... powiedz mi jedno: Mowisz ze w Wiśle osiągnąłes już wszystko... 5 mistrzostw kilka pucharów król strzelców. A Co chciałes osiągnąć w Elche? Mistrzostwo Hiszpanii? czy moze kilka euro wiecej? Bo wydaje mi sie ze odpadniecie z LM było dla ciebie sygnałem ze wiecej forsy juz z Wisły nie wyciśniesz. Mówisz ze osiągnąłes wsystko, to co ty chciałes w Elche osiągnąć na 2 ligowym poziomie? Nie rozumiem tego. Jeszcze bym zrozumiał 1 lige, ale co takiego było w tym Elche. Grałes juz na zachodzie i na wschodzie przed Wisłą, wiec nie mów, ze chciałes coś nowego doświadczyc, bo juz wiesz jak tam się grało.
O to samo można zapytać również Clebera, Żurawskiego, Szymkowiaka, Kosowskiego, Moskala, Strąka, Reissa, Matusiaka, Wędzyńskiego, Podbrożnego i wielu, wielu innych… Czemu zamienili swoje polskie kluby na jakies Tareki Grozny, Omonie Nikozja, Hapoele, lub inne często bardzo egzotyczne zespoły z marnych lig? Czemu ich o to nie pytałeś, tylko czepiasz się Frankowskiego?

99% polskich ligowców rokrocznie wyjeżdża zagranicę albo za kasą, albo z góry wiedząc, że szybko wyląduje na ławie rezerwowych. To już rozumiesz i nie masz pytań, ale przy Frankowskim nagle tracisz "rozum" i pytania masz? To ma być dla niego jakaś kara za to, że zrobił dla swojego klubu znacznie więcej niż ogromna większość z nich dla swoich polskich klubów? Ma być przez to gorzej traktowany?
Ostatnio edytowane przez Sloth : 27.03.2009 o godz. 21:09.