Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 14:49. Dwa pytania do modów
1) Kiedyś włączyłem się do jednej z rozmów z adminem i ze zdziwieniem dowiedziałem się, iż posądza mnie on że jestem "spadochroniarzem" czy jak by to zwać: uważał że zostałem wcześniej zbanowany i założyłem sobie nowe konto. Wydaje mi się, że po IP da się z grubsza stwierdzić, skąd kto jest. Ja zresztą bardzo uczciwie podałem swoje namiary. Czy samo IP wystarczy by namierzyć gościa, czy macie jeszcze inne sposoby? Bo nie chce się tłumaczyć dwa razy, że nie jestem wielbłądem...

2) Pytań Frankowi zadano masę, wiadomo że nie na wszystkie mógł odpowiedzieć. Część naszych kibiców pytała go o przyszłość - jak będzie się rozwijała ta jego szkółka, czy będzie powiązana z Wisłą, w jakiej roli Frankowski siebie widzi, jak zawiesi buty na kołku, etc. To akurat dla wielu z nas może być bardzo ważne (sami wiemy jakie są problemy z centrum treningowym). Czy admini mogliby "podrzucić" Frankowi zapytania o przyszłość - czy mimo katastrofy z 2005 r. zamierza swe losy wiązać z Krakowem? W końcu nie tylko czas goi rany - błędy też "odkupić" można, na wiele sposobów.
Odpowiedz cytując